Huisregels

1) Drugs:
Zowel het bezit, verhandelen en gebruik van drugs zijn bij ons absoluut verboden. ook het onder invloed zijn van drugs is voor ons al een reden om iemand niet toe te laten.

2) Wapens:
Het bezit, gebruik of verhandelen van wapens is absoluut verboden.

3) Leeftijd:
De minimale leeftijd voor een bezoek aan Café de Lindeboom is 16 jaar. Op vrijdag en zaterdagavond is het ook niet toegestaan voor personen jonger dan 16 jaar om onder begeleiding van een volwassene het café te bezoeken. Wij schenken geen alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar. Personen onder de 18 jaar die toch alcohol nuttigen zal direct de toegang worden ontzegd.

Bij twijfel vragen wij om een geldig identiteitsbewijs. Bij het niet kunnen of willen tonen van een geldig identiteitsbewijs zal de toegang tot het café direct worden ontzegd.

4) Agressie:
Café de Lindeboom heeft een vriendelijk karakter en wil dat graag zo houden. Agressief gedrag wordt dan ook niet getolereerd.

5) Vernielingen:
Café de Lindeboom doet er alles voor om het café zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor alle gasten. Behandel het interieur en alles binnen en buiten het café met respect. Café de Lindeboom geeft veel geld uit om het iedereen naar de zin te maken, en om alles zo netjes mogelijk te houden.

6) Geluidsoverlast:
Ook wij hebben buren, en deze mensen willen ook van een gezonde nachtrust genieten. Bij het verlaten, of aanwezig zijn in de directe omgeving, van het café wordt van de gast verwacht dat hij/zij zich gedraagt en geen geluidsoverlast veroorzaakt.
Bedenk dat onze buren jullie sluitingstijd bepalen!!

7) Glaswerk:
Het is verboden om glaswerk mee naar buiten te nemen.

8) Veiligheid algemeen:
Café de Lindeboom doet er alles aan om het café zo veilig mogelijk te maken en te houden. Als door wat voor reden dan ook de veiligheid van de gasten en/of ons personeel is gevaar komt door het misdragen dan het wel creëren van een onveilige situatie door een bezoeker van het café, zal direct actie worden ondernomen en kan de desbetreffende persoon de toegang worden ontzegd.

9) Personeel:
Iedereen dient direct de aanwijzingen van het personeel op te volgen.

10) Camera toezicht:
Met een bezoek aan ons café stemt u er mee in dat er video-opnamen worden gemaakt. Na ongeregeldheden of ongevallen kunnen opnamen aan derden worden getoond.

—————————————————————————————————————————-

Iedereen die ons café bezoekt gaat akkoord met deze regels.

Een ieder die zichzelf niet kan vinden in bovenstaande regels is niet welkom.

Een ieder die zich schuldig maakt aan het overtreden van één of meerdere huisregels kan de toegang worden ontzegd voor bepaalde dan wel onbepaalde tijd.

Echter is het geval van overtreding van de eerste 2 regels (drugs en wapens) wordt de toegang onmiddellijk ontzegd voor onbepaalde tijd en zal altijd aangifte worden gedaan bij de politie
In alle gevallen waarin deze huisregels niet voorzien zal de bedijfsleiding beslissen.